Furuno TZTouch2

error oenable JavaScript if it is disabled in your browser.
 
TZtouch2 - Total kontroll, enkelt och förfinat
TZtouch2 är den direkta efterföljaren till den ursprungliga TZtouch serien. TZtouch2 har ett förfinat användargränssnitt som ger Dig enklare och snabbare handhavande. Oavsett om du letar efter en bra fiskeplats, plotta din nästa rutt eller använder radarn för att ta dig genom dimman är TZtouch2 ett värdefullt instrument som är enkelt att använda. Den vackert designade bildskärmen i NavNet TZtouch2 serien har en kant-till-kant glasfront som ger dig ett luxuöst utseende som även är praktiskt att använda. Förutom plotterfunktionen är numera TZtouch2 enheterna utrustade med ekolodsfunktion och inbyggd GPS som standard.
Du kan också visa all information från Din TZtouch2 i en "smart" enhet, ladda bara hem en 'NavNet Viewer App' från Apple Store eller Google play (Android). Dessutom finns en speciell fjärrkontrolls app, 'NavNet Controller App' att ladda hem från Google play (Android). (Motsvarande för iOS kommer senare under 2015).
Mer information: Läs mer i den svenska informationen HÄR. Komplett presentation hittar Du på TZtouch2 egen hemsida HÄR. Manualer hittar Du på Display-sidan HÄR.

Sjökort: Välj rastrerade sjökort, vektoriserade sjökort eller varför inte båda delarna. Den kompletta sjökortskatalogen finner Du HÄR.
 
Se några av nyheterna här:
Rezboost
RezBoost™ ekolod
RezBoost™ är en revolutionerande och nyskapande teknik som nyttjar Furunos avancerade digitala signalbehandlingsteknik utan att behöva installera en speciell givare.
 
 
 
 
 
Instruments
Instrumentvisning
Instrumentsidan är imponerande i sig, men det som verkligen imponerar är flexibiliteten till att visa olika data på olika sätt och på olika ställen i bilden. Full flexibilitet gäller här. Data från anslutna enheter såsom autopilot, instrument, tankmätare och trimutrustning kan även visas på instrumentsidan.
 
 
Interface
Förfinat användargränssnitt
Handhavandet har genomgående förbättrats och förfinats för att säkra snabb och enkelt val av funktioner. Snabbval och snabbmenyer visar det du mest använder, samt en Startbild med tydligt grafiskt utformade knappar för huvudfunktionerna.
 
 
csm_WiFiWeather_e05e716443
WiFi
Den inbyggda WiFi funktionen ger dig tillgång till bl.a. uppdaterade väderprognoser on-line och den sk Active Captain databasen för en stor mängd kompletterande informationer, inte minst om vilka faciliteter en hamn har.
 
 
 
csm_iPad_image_0e6f29224c
Android och iOS appar
Med hjälp av "NavNet Viewer" appen kan instrument och ekolodsbilden visas på olika ”smart enheter”. Nyckelinformationer såsom djup, temperatur, vind, COG och motordata kan således bli tillgängliga ”i din hand”. Ekolodsbilden kan fortfarande visas i den mobila enheten även om en annan bildpresentation är vald i NavNet TZtouch2. Med den speciella fjärrkontrolls-appen "NavNet Controller" kan NavNet TZtouch2 enheten styras med en kombination av en rullbar, snabbvalsknappar och en pekplatta.