GoFree WIFI-1

Stacks Image 104

WIFI-1 är en trådlös brygga som ger kompatibla flerfunktionsskärmar från Simrad trådlösa GoFree™-funktioner, bl.a. för alla produkter i NSS evo2-serien och modulsystemen NSO evo2.
GoFree™-funktionerna ger bl.a. direkt åtkomst till GoFree™-butiken och sjökortstjänsten Insight Genesis från din display, fjärrvisning av din display på kompatibla iOS- och Android-smartphones, samt fjärrstyrning via kompatibla iOS- och Android-surfplattor.
WiFi må vara liten, men denna lågprofilskoppling den är fylld med funktionalitet som göra att Simrads nätverksdata kan läsas av med flera surfplattor och smartphones. WIFI-1 ansluts till Simrads flerfunktionsskärmar via ethernet och stöder trådlös uppkoppling med det trådlösa protokollet 802.11 b+g.
Man kan ha flera av Simrads flerfunktionsskärmar med bara en enda WIFI-1-modul, vilket innebär att ett helt system kan var uppkopplat via bara en enda trådlös uppkoppling.
* Din flerfunktionsskärm från Simrad måste ha den senaste programvaruuppdateringen installerad för att fungera tillsammans med WIFI-1-modulen. Du kan hitta din modell på vår nerladdningssida för kostnadsfri programvara och installationsanvisningar.
Viktiga funktioner

  • Robust, vattentäthet enhet
  • Optimerad för användning med Simrads kompatibla flerfunktionsskärmar
  • Störfilter ser till att du alltid har en tydlig signal oavsett störningar från VHF:en
  • Låg ström – bara 200 mA