Transas Navi-Sailor 4000 ECS MFD

Transas header
Sjökort
 
TX-97 charts
Transas världstäckande portfölj av vektoriserade sjökort i TX-97 format består av närmare 15 000 kort. Alla är digitaliserade med högsta möjliga precision utifrån originaldata från de olika nationella hydrografiska verken.
Tack vare vektoriseringen och det smarta formatet kan vi få in alla kort på en och samma DVD. Detta gör att du som kund alltid har en möjlighet att snabbt få tillgång till vilket kort som helst i hela världen utan att behöva tillföra något annat än en licenskod. Allt du behöver göra är att kontakta din återförsäljare och få koden levererad per telefon eller e-post inom några timmar. Du kan alltså beställa nya kort direkt från sittbrunnen via mobiltelefon och ha dem i din dator innan dagen är slut. Den utsökta täckningen gör att du kan besöka vilken plats som helst i världen och ändå ha tillgång till högkvalitativa sjökort.
 
Avancerad Teknologi
All tänkbar navigeringsteknisk information som finns i originaldatan samlas in och sparas för att säkerställa att högkvalitativa elektroniska kopior produceras. Det som finns på papperskortet finns även på de digitala kopiorna. Detta är en av TX-97 formatets stora fördelar. Transas vektorkort ger seglare och professionella navigatörer över hela världen all information de kan behöva under en resa eller ruttplanering.
 
Historia och Erfarenhet
Transas började producera digitala sjökort i slutet av 1980-talet. Digitaliseringsprocessen följer den internationella kvalitetsstandarden ISO:9001. För att uppnå denna kvalitetsnivå är alla anställda vid Transas Marine som är involverade i kortproduktionen enbart erfarna hydrografiker och ingenjörer. Alla med sjövana.
 
Kunder
De elektroniska sjökorten i Transas format TX-97 är kända världen över och har flera tusen användare. Våra system och därmed våra sjökort är marknadsledande inom svensk yrkestrafik och används bland annat av polisen, militären och kustbevakningen.
 
Uppdateringar
Transas databas av elektroniska sjökort uppdateras kontinuerligt med data från respektive hydrografiska verk. Vi släpper uppdaterade sjökort var tredje månad och numrerar våra CD med "WF xx" utefter vilken version av korten som ligger på. Vill man uppdatera sina kort beställer man en uppdatering och får då en ny skiva innehållande de nya korten. Kostnaden för denna uppdatering är en av marknadens lägsta och ligger på 10% av kostnaden för ett nytt kort.
Navigator ger dig tillgång till Transas kraftfulla sjökort i vektorformat.